En Dansa
El portal de la dansa d'arrel tradicional
AICC - ASSOCIACIÓ PER LA INNOVACIÓ A LA CULTURA CATALANA

L'ASSOCIACIÓ PER LA INNOVACIÓ A LA CULTURA CATALANA és una entitat sense ànim de lucre creada a la Garrotxa el 4 de març de 2007 a iniciativa d'un grup d'associacions i empreses culturals de les comarques gironines. Inicien aquest projecte el Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, Zeba Produccions, Quimera Solucions Visuals i La Caraba Produccions - serveis a la cultura. La finalitat de l'AICC és el foment, promoció i organització d'accions i de projectes pel desenvolupament de la cultura popular i d'arrel tradicional catalana, per tal que incorporin aspectes innovadors i tecnològics.

CERCLE DE CULTURA TRADICIONAL I POPULAR MARBOLENY

El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny de Les Preses és una entitat sense ànim de lucre i treballa en l'estudi, la recerca, la formació i la difusió de la dansa d'arrel tradicional. Està integrat pel Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, l'Esbart Marboleny (actualment amb més de 180 balladors) i Ésdansa, el Festival internacional de música i dansa de Les Preses. Des del 2006 gestiona l'Espai de Dansa d'Arrel Tradicional de Les Preses.

www.marboleny.cat

ZEBA PRODUCCIONS

La productora audiovisual ZEBA PRODUCCIONS neix al 2005, amb una voluntat de treball integral en el camp de l'audiovisual: des de l'elaboració de vídeos corporatius d'empreses i institucions, realització en directe i en multicàmera d'esdeveniments, conferències o festivals treballant amb alta definició (HD) i amb equipament com grues, steady-cam, etc, i també realitza documentals i programes per televisió.

www.zeba.cat

QUIMERA SOLUCIONS VISUALS

QUIMERA SOLUCIONS VISUALS va néixer l'any 2004 a Ripoll com una agència de publicitat. Les seves premisses són la simplicitat, la eficàcia, la innovació i la llibertat per a crear. Fan Campanyes publicitàries, disseny gràfic, disseny web, fotografia publicitària...

L'any 2006 QUIMERA SOLUCIONS VISUALS va crear el segell discogràfic QUIMERA RECORDS i van ser el primer segell català a llicenciar un disc amb llicència copyleft (Creative Commons) en Català. Com a segell CC creuen en la música com a cultura d'accès lliure i per això llicencien unicament sota llicència copyleft.

www.quimera.cat / www.quimerarecords.com

LA CARABA PRODUCCIONS - SERVEIS A LA CULTURA

La Caraba Produccions - Serveis a la Cultura ofereix serveis culturals integrals a les associacions, empreses, institucions... Organitza i produeix tot tipus d'actes, realitza infraestructures i projectes tècnics per a esdeveniments, elabora projectes d'arquitectura efímera i d'espais culturals i facilita la gestió cultural.

www.lacaraba.cat
Associació per la Innovació a la Cultura Catalana
Endansa és una iniciativa de l'Associació per la Innovació a la Cultura Catalana. info@endansa.cat
Normativa ENDANSA | Política de privacitat | Termes i condicions
Amb la col·laboració de:
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya