En Dansa
El portal de la dansa d'arrel tradicional
NORMATIVA ENDANSA

ENDANSA és un portal dedicat exclusivament a la dansa d'arrel tradicional dels Països Catalans. L'objectiu del portal és que tota persona física o jurídica puguin carregar els seus vídeos, els quals poden ser vistos per tots els usuaris, sense necessitat de registrar-se. ENDANSA també oferirà retransmissions en directe, les quals es realitzaran mitjançant enllaços a altres planes totalment independents d'ENDANSA.

Qualsevol vídeo que no compleixi ni els Termes d'ús ni la present Normativa serà retirat tan bon punt es tingui coneixement de la infracció, i el seu autor serà advertit. Una nova infracció pot suposar la cancel·lació definitiva del compte de l'infractor.

Qualsevol indici de delicte en un vídeo serà notificat immediatament a les autoritats corresponents. El contingut dels vídeos haurà d'estar relacionat amb la dansa d'arrel tradicional dels Països Catalans.

No s'admeten vídeos que continguin violència de cap tipus, ni els que hi hagi qualsevol tipus d'explotació a menors. Tampoc s'admeten vídeos amb continguts pornogràfics ni sexuals.

No s'admeten vídeos que ataquin a un grup per la seva raça, religió, discapacitat, sexe, edat i orientació sexual.

No s'admeten vídeos que no siguin originals, ni que continguin material amb drets d'autor pertanyents a altres persones. Això inclou continguts com pistes de música i fragments de programes protegits per drets d'autor. Tampoc es poden utilitzar vídeos creats per altres membres, sense la seva autorització.

ENDANSA no admet cap comportament agressiu, entre els membres de la seva comunitat. Qualsevol persona que reveli informació personal i privada d'altres membres, que els amenaci, que els insulti, o que exerceixi qualsevol tipus d'agressió o violència, podrà ser expulsada de forma permanent d'ENDANSA.
Associació per la Innovació a la Cultura Catalana
Endansa és una iniciativa de l'Associació per la Innovació a la Cultura Catalana. info@endansa.cat
Normativa ENDANSA | Política de privacitat | Termes i condicions
Amb la col·laboració de:
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya